Copyright © 2020. All Rights Reserved

Арома бижута

Арома бижутата на пръв поглед приличат на другите бижута, но са различни с това, че някои техни елементи притежават свойството порьозност, така че можем да ги напоим с етерично масло и да ги превърнем в бижу дифузер, което да е с нас навсякъде.

Арома гривните ни са направени от естествени материали, като най-често порьозният елемент е вулканичен камък, а арома медальоните имат парче цветен филц в центъра.

 

Как да ползвате?

Капнете 1 или 2 капки чисто етерично масло върху порьозният елемент и изчакайте няколко секунди да попие. Сложете бижуто си и вдишвайте от аромата му когато пожелаете. Добавете още масло при нужда - нашият опит показва, че леките етерични масла ще разнасят аромата часове, докато някои по-наситени етерични масла може да се усещат и седмица.

Сменяйте ароматите според вашите настроения - например при нужда от ободряване и за положително настроение можете да ползвате цитруси - див портокал, грейпфрут, лимон. За успокояване и релакс, изберете лавандула, иланг иланг, римска лайка, а за зареждане, по време на спорт и за супер енергия, добавете люта или сладка мента.

Арома бижута
Подреди по