Copyright © 2020. All Rights Reserved

Ароматерапия за детско здраве от Валери Ан Уорууд

20,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Ако и вие сте родител, който иска да се доверява на силата на природата за здравето на децата си винаги, когато това е възможно и разумно, книгата „Ароматерапия за детско здраве“ е за вас. В нея Валери Ан Уорууд е събрала незаменима информация за правилната и безопасна употреба на етеричните масла при деца за осигуряване на трайно физическо, умствено и психическо здраве.

Всеки родител е изпадал в положението да се грижи за болно дете без професионална помощ. Усещането е ужасяващо. Възможно е да не можете да се свържете с лекаря до следващата сутрин или да сте затрупани от сняг и да не е възможно да отидете да доведете помощ. С ароматерапията обаче няма да бъдете безпомощни. Можете да направите нещо – нещо, за което е доказано, че действа, чрез дългогодишна употреба и множество научни изследвания. Освен че може да ви помогне в спешни случаи, ароматерапията ви позволява и да мислите проактивно за здравето на детето си в дългосрочен план.

Тази книга е незаменим наръчник за всеки родител, който мисли активно за дългосрочното физическо и психическо здраве на децата си. Едновременно мощна и безопасна при правилна употреба, ароматерапията е сигурен начин да лекувате всичко – от подсичане през астма до проблеми със самочувствието при децата. С много оплаквания, като болки и кашлица, за които иначе ще трябва да чакате до посещението при лекаря, може да се справите незабавно у дома, като използвате лечебната сила на природата.

На страниците ѝ ще откриете още:

  • наръчник за избор, покупка и съхранение на етерични масла;
  • описания на отделните етерични масла с най-подходящите им приложения;
  • описания на подходящите за деца базови масла;
  • множество различни методи за безопасно и ефективно приложение на ароматерапията при деца;
  • рецепти за базови продукти за първа помощ, с които да започнете;
  • близо 90 заболявания и проблеми в детска възраст, съдържащи подробно описание на симптомите, методите за лечение с етерични масла, допълнителни грижи и превенция;
  • отделни части, посветени на децата със сериозни заболявания, както и на умственото и емоционалното здраве;
  • и още, и още.
Платежни документи
Платежни документи

Нашият онлайн магазин работи изцяло с електронни плащания - банков превод и наложен платеж чрез пощенски паричен превод. Вашите документи за направено плащане са документът от банковото плащане и съответно документът, който ви издава куриерът при плащане.

Съхранявайте своя документ - при продукти с гаранция, това е документът, с който можете да удостоверите гаранцията на продукта си.

При фирмени плащания, издаваме и данъчни фактури.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!