Copyright © 2020. All Rights Reserved

Био масло от Рицин

14,35 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био растително масло от Рицин. Сертифициран Био продукт по USDA NOP от Ceres GmbH.

/Ricinus Communis/

 

INCI: Ricinus Communis (Castor) Oil*

* Био Сертифицирани съставки

 

50 мл 

Платежни документи
Платежни документи

Нашият онлайн магазин работи изцяло с електронни плащания - банков превод и наложен платеж чрез пощенски паричен превод. Вашите документи за направено плащане са документът от банковото плащане и съответно документът, който ви издава куриерът при плащане.

Съхранявайте своя документ - при продукти с гаранция, това е документът, с който можете да удостоверите гаранцията на продукта си.

При фирмени плащания, издаваме и данъчни фактури.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!