Copyright © 2020. All Rights Reserved

Етерични масла doTERRA

Сертифицирани органични масла на dōTERRA.

Ако желаете да опитате и да сравните с други марки, които сте ползвали до момента - свържете се с мен:

Ивелина Боиклиева

ivelina@givelin.bg

0886 201 344

 

Ако желаете да ползвате етеричните масла на dōTERRA, можете да направите собствен акаунт тук:

http://bit.ly/2QbPzHH

 

Или да пазарувате без акаунт от тук:

https://www.mydoterra.com/givelin 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Защо избрах dōTERRA?

 • Защото се убедих ЛИЧНО в ефекта на тези масла.
 • Защото dōTERRA е отговорна и ПРОЗРАЧНА компания. 
 • Защото има КОНТРОЛ от почвата, в която се гледат растенията до готовото масло в шишенце. Защото dōTERRA не е просто производител на етерични масла. dōTERRA е НАУЧНА компания, която инвестира много в проучвания и изследвания на етеричните масла, работи с болници и много лекари.
 • Защото dōTERRA революционизира начина, по който човек се лекува в днешния свят. Тя е първата компания, която създаде собствени БОЛНИЦИ. Мисията им е човекът да бъде лекуван в цялост, а не на парче. Да се обръща внимание не само на болната ръка, но и на емоциите, храненето, начина на живот и всички важни елементи, от които зависи здравето. Защото в момента традиционната медицина лекува на парче и често хората не са доволни и са обезсърчени от резултата. 
 • Защото dōTERRA се грижи за природата и производството на маслата няма вреден отпечатък над природата. Над 90% от всички етерични масла, които предлага са от ЕКСКЛУЗИВНИ източници, които работят само с dōTERRA. 

Намерете своето собствено защо като стартирате своето ароматно приключение сега.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

А защо да си направите собствен акаунт?

 • Получавате отстъпка от 25% от цените на всички масла и продукти на dōTERRA.
 • Получавате обратно от 10 до 30% от сумата за всеки закупен продукт под формата на точки. С тях може да си вземете безплатно масла.
 • Получавате безплатно различни продукти всеки месец (важи за лоялни потребители с поръчки над 125 точки.
 • Получавате обратно стойността на доставката под формата на точки в своя акаунт.
 • Можете да участвате в BOGO програмата. Това е програма, в която купуваш 1 масло и получаваш 2-ро масло безплатно.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Има ли ЗАДЪЛЖИТЕЛНА МЕСЕЧНА поръчка или МИНИМАЛНА СУМА за поръчка?

НЕ, НЯМА. Можете да поръчате един път днес и след 6 месеца отново без никакъв проблем.

Но има различни програми като например БЕЗПЛАТЕН продукт на месеца, които са само за лоялни потребители т.е. такива, които си поръчват всеки месец. При тази програма всеки потребител с поръчка над 125 точки, получава БЕЗПЛАТЕН продукт на месеца. 
Има и програма за потребители, които НЕ СА лоялни, НЕ ПОРЪЧВАТ всеки месец, но си имат акаунт. Не се изисква да сте поръчвали всеки месец, за да участвате. Такава е промоцията на БЕЗПЛАТЕН продукт/ти при поръчка над 200 точки.

И все пак ЗАЩО да имам СОБСТВЕН АКАУНТ

Защото купувате ДИРЕКТНО ОТ dōTERRA. Това Ви гарантира качество, което не е компрометирано и Дотера гарантира за това. При какъвто и да е проблем, Дотера ще реагира веднага.
Получавате ЛИЧЕН КОНСУЛТАНТ, който да Ви помага да ползвате етеричните масла БЕЗОПАСНО и уверено, така че да получите МАКСИМАЛНИ ПОЛЗИ.
Получавате маслата си директно в твоя дом или офис. Доставките се извършват с DPD или DHL.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ЗАЩО да избереш МЕН или колко е важно да имаш доверен, отговорен и квалифициран консултант?

 • Защото за мен това не е работа в свободното време или за допълнителен доход между другото. Посветих се на ароматерапията и я ползвам за себе си и моето семейство, уча се всеки нов ден и се радвам да споделям опита си.
 • Защото вярвам, че всички заслужаваме здраве и хармоничен живот. Всеки дом заслужава тези вълшебни капки и аз ще бъда с Вас през целия път, който ще преминете, за да въведете маслата по един БЕЗОПАСЕН и ЕФИКАСЕН начин.
 • Защото е важно да изберете консултант с грижата и вниманието, което очаквате да получите от него и към себе си. Защото това е човекът, който ще бъде с Вас винаги, когато имате нужда от съвет.

Затова изберете консултанта, на който можете да се доверите и с който ще ви е приятно да извървите този път.

Приятно пътешествие в ароматния свят!

 

 

Етерични масла doTERRA
Подреди по